Gratis kost råd

Kostplan

I denne plan får du en række fødevare du kan vælge mellem og skifte ud ved hvert måltid. Det er delt op i et simpelt system med kategorier, hvor du blot skal vælge én af tingene fra hver kategori ved hvert eneste måltid og spise den angivne mængde.

Du skal ikke tælle kalorier. Principperne i planen er meget simple – fedtfattige proteinkilder, langsomt optagelige kulhydrater og masser af grønt.

Kombinationen af fødevaregrupperne resulterer i en afbalanceret kost, som holder dig mæt længe.

Planen kræver ikke at du skal dyrke meget fitness, men det er bestemt en fordel, at få bevæget dig minimum en halv time hver dag. Det kan bare være en gåtur, da det vil gøre en forskel og du vil hurtigt mærke at du taber dig. Nr. 1 er selvfølgelig at engagere en personligtræner, som holder dig ved ilden og giver dig god rygdækning og støtte i forbindelse med kosten.

Hvis du følger denne rådgivning, kan du forvente at se kiloene forsvinde stille og roligt. Dette er ikke slankekur, men nærmere livsstilsændring du kan holde bagefter. Denne kostplan kan du blive ved med at følge, indtil du har tabt dig de kilo du ønsker.

Det der er smart ved dette råd er også, at du nemt kan øge mængderne en smule, eller måske genindføre noget af din yndlings mad, og derved også nemt kunne holde kiloene væk.