Tabte 30kg

lose-weight-1968908_1280

Min historie er ikke speciel, men jeg vil gerne fortælle den alligevel.

Jeg har som mange andre prøvet utallige kurer, træningsprogammer og kostplaner fra forskellige ugeblade, men ingen af dem har jeg kunnet holde. Jeg ved godt at jeg bare kan tage mig sammen og spise færre kalorier end jeg forbrænder, så vil automatisk tabe mig.

Det er lettere sagt end gjort når jeg nu er typen der ikke bryder mig om fitness træning og godt kan lide at leve rigtig godt med vin, god mad og helst så tit som muligt.

Det er ikke det bedste udgangspunkt for at tabe sig så jeg har aldrig lykkedes med mit vægttab før jeg igennem en veninde hørte om Henrik Duer kostplaner. Hans kostplaner er meget nemme at bruge og giver dig kun lyst at yde mere.

Jeg startede til fitness i Vejle hvor jeg bor og har nu brugt kostplanen i 8 måneder, hvilket har betydet at jeg lige nu har tabt mig 30kg, juhuuuuu…

Håber min historie giver inspiration til andre…:-)